tilgjengelighet

takk for at du besøker wagamama-nettsidene

wagamama tar tilgjengeligheten av nettsidene sine på alvor, og har fullt fokus på å sikre at wagamama-nettstedet er tilgjengelig for alle, også personer med ulike funksjonshemninger. dette nettstedet har blitt utformet med en rekke tilgjengelighetsfunksjoner, som er oppført nedenfor.

dersom du har spørsmål i forbindelse med disse retningslinjene for tilgjengelighet, eller om du har problemer med å få tilgang til innhold på eller problemer med noen som helst del av eller funksjonalitet i nettsidene våre, ber vi deg kontakte oss umiddelbart.

samsvar med standarder:

vi etterstreber å innfri retningslinjene med prioritet a, aa og utvalgte retningslinjer med prioritet aaa fra w3cs retningslinjer for tilgjengelighet ved utvikling av nettsider og brukergrensesnitt på internett. nettsidene våre testes regelmessig med en kombinasjon av ulike automatiserte verktøy for å identifisere potensielle problemområder, for å sikre at vi overholder prinsippene i disse retningslinjene.

linker til andre nettsteder:

vær oppmerksom på at wagamama-nettstedet inneholder linker til andre nettsider på internett. wagamama verken eier, driver, kontrollerer eller gjennomgår disse nettsidene, og det kan hende at de aktuelle nettsidene ikke er fullt ut i samsvar med retningslinjene våre for tilgjengelighet. disse sidenes egne retningslinjer for tilgjengelighet, og ikke wagamamas retningslinjer for tilgjengelighet, definerer hvilke tilgjengelighetsfunksjoner som gjelder for dem. eventuelle spørsmål eller andre henvendelser skal rettes til eieren av det angjeldende nettstedet.

alternativ tekst:

bildene på nettstedet vårt har attributter for alternativ tekst, også kjent som alt-tekst. dette innebærer at hver gang et bilde brukes på en nettside for å formidle informasjon, er denne informasjonen også beskrevet i alt-teksten. når man bruker alt-tekst på nettsider, kan bildet leses av tekstnettlesere og hjelpeteknologier som skjermlesere. dersom bildet utelukkende er brukt til dekorative formål, står tekstattributtet for bildet tomt, i samsvar med gjengs anbefalt praksis.

lesbarhet og endring av skriftstørrelse og layout:

på wagamama-nettstedet bruker vi skriftstørrelser som kan endres via nettleseren.

du kan også endre tekststørrelsen i nettleseren din manuelt.

hvis du vil endre tekststørrelsen i microsoft internet explorer, velger du vis > tekststørrelse, og deretter foretrukket tekststørrelse fra den minste til største størrelsen. standardinnstillingen er medium størrelse.

du kan endre tekststørrelsen i mozilla firefox og andre mozilla-baserte nettlesere ved å velge vis > tekststørrelse og deretter forstørr eller forminsk. for å tilbakestille tekststørrelsen til standardinnstillingen velger du «normal»

skrifttypene på wagamama-nettstedet har blitt valgt på grunnlag av at de gir god lesbarhet på dataskjermer. layouten har blitt designet slik at den tilpasser seg bredden på nettleseren, sik at du kan endre størrelsen på nettleseren etter eget behov