not in norway?

it looks like you are in the usa, would you like to visit the http://www.wagamama.us website?

no, continue to the norway website

curryretter du ikke har sett maken til. vi har en rekke deilige curryretter – fra milde og duftende til mer spicy retter med chili

curry

curryretter du ikke har sett maken til. vi har en rekke deilige curryretter – fra milde og duftende til mer spicy retter med chili

chicken raisukaree

en mild sitrus- og kokoscurry med sukkererter, paprika, vårløk og rødløk. serveres med hvit ris, et dryss svarte og hvite sesamfrø, rød chili, koriander og en limebåt

per serving
per 100g

prawn raisukaree

en mild sitrus- og kokoscurry med kjempereker, sukkererter, paprika, vårløk og rødløk. serveres med hvit ris, et dryss svarte og hvite sesamfrø, rød chili, koriander og en limebå

per serving
per 100g

chicken katsu curry

kylling eller grønnsaker i crispy pankopanering, dekket av en velduftende karrisaus, serveres med klebrig ris og en sidesalat

per serving
per 100g

yasai katsu curry

søtpotet, aubergine og flaskegresskar i crispy pankopanering, dekket av en velduftende karrisaus, servert med klebrig ris og en sidesalat

per serving
per 100g

firecracker chicken

en ildfull blanding av kylling, sukkererter, rød og grønn paprika, løk og sterke røde chilier. serveres med dampet ris, sesamfrø, shichimi og en limebåt

per serving
per 100g

firecracker prawns

en ildfull blanding av kjempereker, sukkererter, rød og grønn paprika, løk og sterke røde chilier. serveres med dampet ris, sesamfrø, shichimi og en limebå

per serving
per 100g

chicken itame

risnudler i en spicy grønn suppe av kokos og sitrongress, toppet med kylling, wokstekte bønnespirer, rødløk og vårløk, bok choi, paprika, sopp og chili. garnert med koriander og lime

per serving
per 100g

prawn itame

risnudler i en spicy grønn suppe av kokos og sitrongress, toppet med kjempereker, wokstekte bønnespirer, rødløk og vårløk, bok choi, paprika, sopp og chili. garnert med koriander og lime

per serving
per 100g

yasai itame

risnudler i en spicy grønn suppe av kokos og sitrongress, toppet med tofu og grønnsaker, wokstekte bønnespirer, rødløk og vårløk, bok choi, paprika, sopp og chili. garnert med koriander og lime

per serving
per 100g